NL  FR  EN  

Address Azalealaan 11, 9180 Moerbeke-Waas

EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 9 JULI (OP AFSPRAAK!). PLAN ZELF JE BEZOEK OP WWW.ALBERT-VASTGOED.BE

Deze praktische, deels op te frissen éénsgezinswoning is gelegen in een zeer rustige en kindvriendelijke woonwijk in het landelijke Moerbeke-Waas. Het centrum van Moerbeke, bushalte en supermarkten bevinden zich op korte afstand.

Via de inkomhal met gastentoilet wandelen we binnen in de lichtrijke leefruimte, met recent geplaatste houtkachel en airco/ warmtepomp met milieuvriendelijk koelmiddel. Een echte troef! Aansluitend komen we in de hedendaagse onlangs vernieuwde keuken, voorzien van alle comfort, met zicht op de tuin. Op de verdieping bevinden zich 3 mooie ruime slaapkamers, een badkamer met bad en een grote multifunctionele ruimte, in te richten naar keuze: ideaal als bureel, speelkamer, mancave, extra slaapkamer, ...

Tot slot beschikt de woning nog over een grote garage met aparte douche, een carport, een ruime gezellige tuin, en een brede oprit geschikt voor 4 auto's.

Recent werd de voorgevel volledig gerenoveerd, alsook werden aan de voorzijde van de woning reeds ramen in pvc met dubbele beglazing geplaatst, een elektrische garagepoort, en eveneens een energiezuinige CV ketel op pellets.

Kortom, deze ideale gezinswoning beschikt over talrijke troeven en kan mits de nodige opfrissing zeker omgetoverd worden tot een pareltje!

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info contacteer Gwen op 0465006060 of gwen@albert-vastgoed.be

Details

Bedrooms (4)
Kitchen
Garage
Living room
Garden
Parking spot
Toilet

General information

Reference
TK/SM/GdV/0189
Construction year
1973
Ground area
454 m2
Price
€ 274.000

Energy performance

EPC value
397 kWh/m2 per year (20210909-0002461788-RES-1)

Urban planning information

Planning permission received
Yes
Allotment permit
Not determined
Protected real estate
Unprotected
Most recent urban development destination
Living area
Pre-emption right RUP
No
Summons for breach of urban planning regulations
No judicial remedial measure or administrative measure imposed
Flood sensitivity
Non flooding area
Demarcated zone
None
© 2022 Albert Vastgoed, Created by WEB Vlaanderen.