NL  FR  EN  

Address Pijpoelstraat 2 A, 9260 Schellebelle

Zeer goed gelegen instapklare villa te Schellebelle.

Deze ruime woning (280m2) is voorzien van alle comfort en heeft met zijn lichtrijke ruimtes een heel aangename leefsfeer. Bij het binnenkomen van de woning komt men een grote inkomhal met gastentoilet waarna men naar de leefruimte gaat die voorzien is van een openhaard en volledig betegeld in natuursteen, als men verder gaat heeft men een ruime leefkeuken die op zijn beurt toegang geeft tot de naastgelegen berging, kelder en de dubbele inpandige garage. Verder heeft men op de gelijkvloerse verdieping nog 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer met een ligbad en inloopdouche.

De eerste verdieping is volledig afgewerkt als aparte loft/appartement. Men heeft hier een kleine bureauruimte/leefruimte, een badkamer met inloopdouche en toilet en twee slaapkamers. Op het einde van de nachthal heeft men ook nog een zolderruimte die gebruikt wordt als berging.

De gezellige tuin rondom is zeer verzorgd en heeft een zwembad, een kleine vijver, een tuinhuis en een oprit waar men 3 auto's achter elkaar kan parkeren.

Als extra troef heeft deze woning 22 zonnepanelen (4.500 kWh/jaar met groenstroomcertificaten), aircosysteem en een hoogrendementsketel wat toedraagt aan de energiezuinigheid van de woning.

De centrale ligging maakt dat het station van Schellebelle op 600m wandelafstand bereikbaar is en men verschillende winkels, scholen en sportvoorzieningen heeft in de omgeving.

Meer info via annelore@albert-vastgoed.be

Details

Bedrooms (4)
Pool
Cellar
Kitchen
Garage (2)
Living room
Garden
Parking spot
Toilet (2)

General information

Reference
TK/SM/AVE/0204
Construction year
1990
Ground area
975 m2
Price
€ 585.000

Energy performance

EPC value
223 kWh/m2 per year (20220417-0002585600-RES-1)

Urban planning information

Planning permission received
Yes
Allotment permit
No
Protected real estate
Unprotected
Most recent urban development destination
Living area
Pre-emption right RUP
No
Summons for breach of urban planning regulations
No judicial remedial measure or administrative measure imposed
Flood sensitivity
Non flooding area
Demarcated zone
None

Media

© 2022 Albert Vastgoed, Created by WEB Vlaanderen.