NL  FR  EN  

Adresse Oordegemdorp 9, 9340 Oordegem

Van jonge starters over nieuw samengestelde gezinnen tot ervaren levensgenieters: in DORP 9 vindt iedereen een woning op maat!

Deze gezellige thuishavens bevinden zich in het rustige Oordegem, vlakbij een groen park. De nabijheid van de E40 zorgt voor een erg vlotte bereikbaarheid, maar ook als u liever wandelt of de fiets neemt, kan u zich gemakkelijk voorzien van alle dagelijkse behoeften. Op slechts wandelafstand vindt u winkels, scholen, restaurants en veel meer.

Elke woning is energiezuinig en is voorzien van een efficiënte manier om warmte en elektriciteit te produceren, dankzij de hoogrendementsketels en zonnepanelen. Als extra troef zijn er de aangelegde, afgezette tuin en de ruime terrassen, maar ook in het aanpalend park wordt het heerlijk vertoeven en optimaal genieten

De parkeerhaven biedt elke koper een parkeerplaats en de mogelijkheid tot installatie van laadpalen, om uw wagen elektrisch op te laden. Daarnaast wordt een fietsenstalling voorzien, om uw elektrische fiets op te laden.

DORP 9 is een geweldige plek waar duurzaamheid en comfort centraal staan!

Dit project wordt belast aan 6% BTW.

Type de propriété Référence Prix En savoir plus
Appartement Oordegemdorp 9 b01, 9430 Oordegem 2 100 m2 Vendu
Appartement Oordegemdorp 9 b102, 9430 Oordegem 2 110 m2 € 329.000
Appartement Oordegemdorp 9 b201, 9430 Oordegem 2 120 m2 Vendu

Médias

© 2022 Albert Vastgoed, Créé par WEB Vlaanderen.