NL  FR  EN  

Adresse Ternatsestraat 95, 1790 Essene

Een prachtig duplex appartement, zeer rustig gelegen op een boogscheut van het centrum van Essene. 

Deze duplex, afgewerkt met hoogwaardige materialen, bevindt zich op de tweede verdieping. Bij het binnenkomen van het appartement komt u terecht in een grote lichtrijke open ruimte die dient als leefruimte en eetkamer. Aansluitend hieraan vindt u de volledig uitgeruste keuken met aparte berging. De onderste verdieping van de duplex is ook voorzien van een groot terras, zuid- west gericht, een echte troef! 

Via de open trap komt u terecht op de bovenste verdieping van de duplex. Hier bevinden zich twee mooie slaapkamers, beiden voorzien van een vast raam en een velux. Verder is deze verdieping nog voorzien van een apart toilet en badkamer met douche, afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. 

Een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, vloerverwarming op gas, uitstekende EPC score A van 71 kWh en de nieuwste normen van isolatie maken dit appartement bovendien uiterst energiezuinig.

Deze duplex biedt echter nog meer voordelen. Het appartement is reeds volledig geschilderd en ook de design lichtarmaturen en gordijnen in de woonkamer zijn inbegrepen. Het appartement werd nog niet bewoond dus alles is splinternieuw. Buiten de appartementsblok is er tevens een parking voorzien voor de bewoners. (Deze parking kan aangekocht worden voor 15000 euro/ stuk er zijn nog 3 parkings ter beschikking)

De prijs voor het appartement is opgesplitst in een grond en een constructiewaarde. Op de grondwaarde van 83.391€ dienen registratierechten te worden betaald en de constructiewaarde 196.609 euro valt onder het btw stelsel.

Nog niet overtuigd? De ligging is uitstekend. U bent binnen de 5 minuten op de grootste verbindingsweg, de E40. Ook slagerij, bakker, warenhuizen, scholen, apotheek en huisartsen bevinden zich allemaal op kleine afstand. 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan zeker contact op met Gwen op gwen@albert-vastgoed.be of 0465006060 en plan uw bezoek!

Détails

Chambres à coucher (2)
Cuisine
Salon
Place de stationnement
Toilette

Renseignements généraux

Référence
Ternatsestraat 95, 1790 Essene
Année de construction
2021
Prix
€ 280.000

Performances énergétiques

Valeur CPE
71 kWh/m2 par an

Informations d'urbanisme

Permis de construire reçu
Non déterminé
Permis de lotissement
Non déterminé
Immobilier protégé
Non déterminé
Dernière destination de développement urbain
Non déterminé
Droit de préemption RUP
Non déterminé
Citation à comparaître pour violation des règles d'urbanisme
Non déterminé
Sensibilité aux inondations
Non déterminé
Zone délimitée
Non déterminé

Médias

© 2022 Albert Vastgoed, Créé par WEB Vlaanderen.