Papenbergstraat 14, 1770 Liedekerke

Dit uiterst ruime hip en trendy duplex-appartement op het eerste en tweede verdiep nabij het centrum van Liedekerke beschikt maar liefst over een bewoonbaar oppervlakte van 143 m2 met drie slaapkamers en is met zijn EPC-waarde van 83 kWh/m2 jaar (UC 2313424) uiterst energiezuinig. Op wandelafstand zijn alle faciliteiten aanwezig (scholen, openbaar vervoer, winkels,... ). Het kleinschalig appartement van twee luxe-appartementen werd volledig vernieuwd met de nieuwste technieken en bevindt zich op een perceel van 458 m2. *** GEEN BTW ***

Het appartement biedt U o.a. op de benedenverdieping een ruime lichtrijke leefruimte met open keuken, een ruime berging en een ruim zonneterras. Via een vaste trap in natuursteen met ledverlichting wordt de bovenverdieping bereikt die beschikt over drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. Verder beschikt het appartement over een gemeenschappelijke berging en kelder. 

Algemeen geeft het appartement U een gevoel van luxe en ruimte. CV op aardgas, drie-dubbele beglazing aanwezig, vernieuwd volgens de nieuwste technieken, vernieuwd dak,... Met een EPC-waarde van 83 kWh/m2 jaar (UC 2313424) voldoet U reeds een de norm vooropgesteld voor 2050 en bespaart U ongetwijfeld vandaag al op uw energiefactuur. Wegens mogelijke aankoop van het gelijkvloers-appartement kan dit project perfect dienen als kangoeroewoning.

Kortom, wenst U een energiezuinig duplex-appartement met drie slaapkamers nabij het centrum van Liedekerke in een kleinschalig project? Plan dan snel uw bezoek! Voor de snelle beslisser.

Eigenschappen

Bouwjaar
1968
Grondoppervlakte
458 m2
Bewoonbaar oppervlakte
143 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 349.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
83 kWh/m2 per jaar (20200915-0002313424-RES-2)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Voorkooprecht RUP
Ja
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Media

Lander Bonte

0474 90 54 53
lander@albert-vastgoed.be