Papenbergstraat 14, 1770 Liedekerke

Dit uiterst ruim luxueus gelijkvloers-appartement met een bewoonbaar oppervlak van maar liefst 205 m2! met tuin beschikt over drie slaapkamers en bevindt zich nabij het centrum van Liedekerke. Op wandelafstand zijn alle faciliteiten aanwezig (winkels, openbaar vervoer, school,...) Dit kleinschalig project van twee appartementen werd volledig vernieuwd met hoogwaardige materialen volgens de nieuwste technieken en bevindt zich op een perceel van 458 m2. *** GEEN BTW ***

Het appartement biedt U o.a. een ruime en lichtrijke leefruimte, drie slaapkamers waarvan één met aparte douchekamer en lavabo en toilet, een volledig en tevens hyper-geïnstalleerde keuken, badkamer met toilet en douche, privatieve patio die uitgeeft op één van de slaapkamers en leefruimte en keuken, apart gastentoilet, bergruimte, ruime tuin met tuinberging, kruipkelder, een gemeenschappelijke berging en gemeenschappelijke kelder. 

Algemeen biedt het appartement U het gevoel van een volwaardige woning op het gelijkvloers. CV op aardgas, drie-dubbele beglazing aanwezig, uiterst energiezuinig, muren volledig voorzien van isolatie, ... EPC 142 kWh/m2 jaar (UC 2313423). Wegens mogelijke aankoop van het duplex-appartement boven kan dit project perfect dienen als kangoeroe-woning.

Kortom, bent U op zoek naar een ruim volledig vernieuwd appartement, voorzien van drie slaapkamers met alle faciliteiten op het gelijkvloers om een mooie toekomst met uw gezin uit te bouwen? Neem dan snel contact op en plan uw bezoek!

Eigenschappen

Bouwjaar
1968
Grondoppervlakte
458 m2
Bewoonbaar oppervlakte
205 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 399.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
142 kWh/m2 per jaar (20200915-0002313423-RES-2)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Voorkooprecht RUP
Ja
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Media

Lander Bonte

0474 90 54 53
lander@albert-vastgoed.be