Lombardsijdelaan 165, 8434 Westende

Deze vakantiewoningen worden opgericht in de Lombardsijdelaan 165, op de grens van Westende en Lombardsijde. De tuin is zuid gericht, dus ideaal om te genieten van de zon.  Elke woning wordt BEN (bijna energie neutraal) gebouwd. Er werd gekozen om alle ruimtes op het gelijkvloers in te richten, geen schuine hellingen, geen lage plafonds maar 80m² bruikbare en vooral leefbare ruimte. Door hun ligging op de verbindings-as tussen Nieuwpoort en Oostende hebben ze alle troeven in handen. Gelegen in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en op een boogscheut van zee. Het project werd eind 2018 vergund en dient zich te meten aan de meest actuele normen qua brandveiligheid, isolatie, duurzaamheid, enz…
Niettegenstaande de huidige vereisten voor vergunning een E-peil 40 voorzien, worden deze woningen BEN gebouwd en streven we naar een maximum E-peil E20.
Bent u op zoek naar een investering of tweede verblijf aan de Belgische kust, dan is dit project zeker het bekijken waard!
Deze woning bestaat uit de leefruimte met open geïnstalleerde keuken, de nachthal, twee slaapkamers, een badkamer en een berging. Elke woning heeft een privé tuin en parkeerplaats.

Eigenschappen

Grondoppervlakte
205 m2
Bewoonbaar oppervlakte
80 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 230.000
Aantal slaapkamers
2
E-waarde
20
As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Voorkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Documenten

Lastenboek

Plan

Media

Sylvie Teirlynck

0471 75 12 43
sylvie@albert-vastgoed.be