Een vleugje historiek

Van Landbouwer tot politicus

Albert Van Achter was een landbouwer en innig verbonden met de gronden die hij cultiveerde. Toen hij daarnaast, in de jaren vijftig van de vorige eeuw, zijn politieke ambities waarmaakte en verkozen werd als jongste provincieraadslid in Gent, veranderde hij ook zijn kijk op die gronden die hij ontgon, de boomgaarden die hij beplantte en de weiden die hij gebruikte.

Makelaar avant la lettre

Vanaf dan hield hij zich intens bezig met de ruimtelijke ordening die toen nog in zijn kinderschoenen stond. In zijn hoedanigheid als provincieraadslid was hij begaan met het scheppen van nieuwe bestemmingen van de gronden: verkavelingen waar het maatschappelijk nodig was, maar verdedigde landschappen en bossen tegen de oprukkende verstedelijking van het platteland. Later in zijn schepenambt voor zijn gemeente Lede werkte hij met dezelfde inzet en was in het gemeenschappelijk belang een gratuit makelaar avant la lettre. Daarom dragen wij de naam Albert Vastgoed, ter ere van hem, omdat hij door zijn toenmalige inzet en visie een voorbeeld zal blijven. Nu en later.

De geschiedenis zet zich verder

Albert zet al sinds een geruime tijd deze traditie verder. Ondersteund door een dynamisch en ervaren team van ondernemers en vastgoedmakelaars, spreidt Albert Vastgoed, met ondertussen tien kantoren, zijn vleugels uit over gans Vlaanderen. Naast die authentieke, transparante en persoonlijke aanpak, maken we ook gebruik van de nieuwste mogelijkheden om uw vastgoedtransactie vlot en snel af te handelen. Bovendien kan Albert Vastgoed beroep doen op een team met expertise in fiscaliteit, recht, marketing, administratie, IT, fotografie en grafisch ontwerp om uw dossier af te handelen.

Goed in wat we graag doen

Albert Vastgoed is specialist in de verkoop en verhuur van vastgoed. Niet alleen residentieel, maar ook commercieel vastgoed en nieuwbouwprojecten behoren tot ons expertisegebied. 

Onder ons motto “goed in wat we graag doen” gaat de volledige familie van Albert Vastgoed elke dag op zoek naar de woning van je dromen. 

Met kantoren verspreid over gans Vlaanderen bieden wij een brede waaier aan vastgoed en hebben wij een grote database aan potentiële kopers en huurders om zo aan elke klant zijn of haar wensen te voldoen. Bij de familie van Albert kan er gerekend worden op een familiale aanpak waarbij waarden authenticiteit, innovatie en transparantie hoog in het vaandel worden gedragen.

Bij Albert Vastgoed zetten we de deur open om u in een ontspannen en familiale sfeer te ontvangen. U bent niet enkel onze klant, maar ook onze gast.

Vind familie van Albert in je buurt

+

Ontdek onze kantoren >

Klik op één van de Albert mannetjes
om onze kantoren te ontdekken!

Oost-Vlaanderen

Aalst

Smetlede

Vlaams-Brabant

Affligem

Limburg

Diepenbeek

© 2021 Albert Vastgoed, Ontwikkeld door WEB Vlaanderen. Privacybeleid | Disclaimer | Cookiepolicy