Steenstraat 7, 8480 Ichtegem

Deze in oprichting zijnde halfopen woning is gelegen in een landelijke omgeving op een boogscheut van het centrum van Wijnendale (Torhout). Via de N33, die rechtstreeks op de Steenstraat aansluit, is er een vlotte verbinding met Oostende en Torhout gegarandeerd.

Via de inkomhal treedt men binnen in de leefruimte bestaande uit een kleine relaxhoek, een zit- en een eetgedeelte. Achteraan deze open ruimte bevindt zich de keuken die naar smaak kan ingericht worden. Palend aan de keuken is er een berging/wasplaats met toegang tot de tuin. De achtergevel is voorzien van een groot schuifraam waarbij men naast een prachtig zicht op de tuin ook een zee aan licht in de woning trekt. Centraal in de woning bevindt zich een sas met trap naar de 1e verdieping. Ook het toilet is hier voorzien evenals toegang naar de inpandige garage.

De eerste verdieping is ingedeeld met een nachthal, een badkamer met aanpalend een 2e berging, een afzonderlijk toilet en 3 slaapkamers. Er is een kruipzolder toegankelijk via uitklapbare zoldertrap.
De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek met ruime inspraakmogelijkheden voor de koper. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

Indien er interesse is, kunt u Arthur Corbeel bereiken op het nummer: 0492/54.33.41 of een mailtje sturen naar arthur@albert-vastgoed.be. 

Details

Slaapkamers (3)
Keuken
Badkamer
(1)
Eetkamer
Zolder
Berging
(2)
Toilet
(2)

Algemene informatie

Bouwjaar
2022
Grondoppervlakte
324 m2
Prijs
€ 280.000

Stedenbouwkundige informatie

As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Beschermd vastgoed
Neen
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Neen
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Media

© 2021 Albert Vastgoed, Ontwikkeld door WEB Vlaanderen. Privacybeleid | Disclaimer | Cookiepolicy