Houtemstraat 15, 9860 Oosterzele

Deze casco architecturale woning bevindt zich langs de Houtemstraat nabij het dorpscentrum van Oosterzele. De woning werd opgericht naar een tijdloos, hedendaags ontwerp en bevindt zich op een perceel van ca. 305m². De residentiële ligging van deze woning is nagenoeg uitstekend. In de directe omgeving kan men genieten van voldoende recreatiemogelijkheden zoals wandelen en fietsen. Daarnaast is de woning slechts een boogscheut verwijderd van belangrijke invalswegen.

Bij de bouw van deze woning werd huiselijk, kwalitatief en duurzaam wonen vooropgesteld. De volledige woning staat bovendien in teken van licht en rust. De totale oppervlakte bedraagt 204 m² (exclusief tuin). Op heden bevindt de woning zich in casco staat (wind- en waterdicht). De casco staat biedt u de mogelijkheid om de woning in te richten conform uw persoonlijke wensen.

De gelijkvloerse verdieping van ca. 82m² biedt ruimte voor een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke living met tv-ruimte, een open keuken met ontbijtruimte, een ruime eetplaats en een praktische berging. De keuken staat via grote raampartijen in directe verbinding met de zonnige tuin. Op de eerste verdieping (ca. 82m²) is voldoende ruimte voor het inrichten van een nachthal met toilet, een master bedroom met ingebouwde dressing, 2 ruime slaapkamers en een lichtrijke badkamer. Bijkomend heeft men toegang tot de zolderruimte van maar liefst 41m²! Deze kan ingericht worden als extra slaapkamer of berging.

Bijkomende troeven van deze woning omvatten haar oost georiënteerde tuin, de toplocatie en de oprit die plaats biedt voor meerdere wagens.

De woning wordt ook als sleutel-op-de-deur aangeboden voor een meerprijs van € 97.089,10, wat de totale prijs op € 332.089,10 brengt voor een instapklare nieuwbouwwoning. 

Verkoop onder het BTW stelsel.

Benieuwd naar deze architecturale cascowoning in Oosterzele? Maak een afspraak via natasja@albert-vastgoed.be - 0499 89 93 68

Eigenschappen

Bouwjaar
2021
Grondoppervlakte
305 m2
Bewoonbaar oppervlakte
204 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 235.000
Aantal slaapkamers
3
As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Voorkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Media

Albert Vastgoed

0800 252 37
familie@albert-vastgoed.be