Meensesteenweg 431A, 8800 Roeselare

Deze minimalistische nieuwbouwvilla gebouwd door woningbouw Lapeirre op een perceel van 1.148 m² is gelegen op de Zilverberg te Roeselare en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 225 m². Zowel interieur (schilderwerken, verlichting, screens, keuken, haard, .. ) als tuin (voortuin, terras, vijver, achtertuin) werden smaakvol en luxueus afgewerkt.
De woning heeft een lichtrijke inkomhal met gastentoilet en open trap. Ook de woonkamer met open keuken is lichtrijk en zeer ruim. Door de grote glaspartijen voel je je continu verbonden met de tuin, die ook strak en minimalistisch werd aangelegd met een groot terras en vijver. Er is ook de mogelijkheid om een zwembad met Pool house te plaatsen! De ruime inpandige garage met automatische sectionaalpoort en parkeerplaatsen voor de deur zijn een praktische meerwaarde. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers, 2 badkamers en een open bureau (mezzanine) met zicht op woonkamer en tuin.
De afwerking van deze woning laat niets te wensen over: gashaard (Haarden De Puydt), eiken parket, volledig geïnstalleerde design keuken met kwalitatieve inbouwtoestellen, Amerikaanse frigo, screens Renson met afstandsbediening, schakelaars Ticino, videofonie, ventilatie C, condenserende gaswandketel. Regenwaterput 10.000 ltr.
Deze recente bebouwing heeft een uitstekende bereikbaarheid dankzij de onmiddellijke nabijheid van de belangrijkste invalswegen. Door de inplanting van de woning en de aanleg van de voortuin, biedt deze eigendom u nagenoeg volledige privacy.

Voor meer informatie of een bezichtiging, contacteer ons op het nummer 0477 47 01 65 of via mail ingrid@albert-vastgoed.be!

Eigenschappen

Grondoppervlakte
1.148 m2
Bewoonbaar oppervlakte
225 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 620.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
216 kWh/m2 per jaar (562554)
As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Gemengd woongebied
Voorkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Media

Ingrid Saelens

0477 47 01 65
ingrid@albert-vastgoed.be