8790 Waregem

LANDHUIS (MET EXCLUSIEVE TUIN) REGIO WAREGEM

In de onmiddellijke nabijheid en met vlotte verbinding van/naar de E17, vindt u ultieme rust in deze exclusieve, discreet gelegen villa, omgeven door één van de mooiste tuinen van Vlaanderen, op een perceel van 8.215m².

Nadat u het prachtige bijgebouw met houten poorten en centrale toegang bent doorgewandeld komt u op de binnenkoer van deze majestueuze eigendom. De magnifieke inkomhal met vloer in authentieke Boergondische dallen leidt u aan de rechterzijde tot het bureel en de praktijkruimte (eventueel co-housing project?).
Het woongedeelte met living, gekenmerkt door eiken balken en keuken met Italiaanse terrazzo vloer in één stuk gegoten en grote gekoelde berging (pas vernieuwd), biedt uitzicht op het exclusief vernieuwde zwembad en de beeldschone tuin. Het mozaïek overloopzwembad is voorzien van multi ledverlichting, een springplank en een geurloos chloorsysteem van Ospa. Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog het gastentoilet met opfrisruimte. De unieke wijnkelder is de kers op de taart wat betreft de benedenverdieping. De bovenverdieping omvat 4 slaapkamers allen voorzien van airconditioning, de masterbedroom met dressing en prachtige eigen badkamer werd recentelijk gerenoveerd.

Wanneer u via het keukenterras naar het zwembad loopt ontdekt u reeds een deeltje van ‘the Garden of Eden’. Eerst dient u wel nog de poolhouse, vervaardigd uit tropisch hardhout, inclusief bar, keukentje, inloopdouche, sauna en toilet te ontdekken. Het neusje van de zalm is uiteindelijk de unieke prachtige tuin, voorzien van een automatisch waterbevloeiingssysteem gevoed met boorputwater, met exclusieve bronzen kunstwerken, oude bomen, buxus-partijen, vijvers. De uitzonderlijke tuin, gekenmerkt door dieptezichten en symmetrie, is ook bij duisternis wondermooi omwille van het speciaal geplaatste verlichtingssysteem. U waant zich in de verbeterde versie van ‘le petit Versailles’. Kroonkraanvogels en ooievaars maken het PARADIJS compleet!

Alle terrassen werden aangelegd met 15 cm dikke oude blauwsteen afkomstig van het oude Brusselse station. Eigendom is zowel binnen als buiten voorzien van B&O sound-systeem. Er wordt gestookt op mazout, zonnepanelen en warmtepomp zorgen voor ‘groene’ energie. Discretie, rust, natuurpracht, luxe, exclusieve bouwmaterialen… ontelbare superlatieven vervat in deze parel in Zuid West-Vlaanderen! Interesse? Neem dan zeker een dag verlof want in één uurtje kunt u deze schat niet ontdekken… Prijs op kantoor (hogere prijsklasse).

Eigenschappen

Bouwjaar
1980
Grondoppervlakte
8.215 m2
Status
Te koop
Prijs
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
4
EPC-waarde
259 kWh/m2 per jaar (2168071)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet ingevuld
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Voorkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Rechterlijke herstelmaatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Documenten

Brochure

Media

Nathalie Snauwaert

0473 92 99 37
nathalie@albert-vastgoed.be