Burg. Capellelaan 45, 8340 Sijsele

Deze ruime instapklare open bebouwing op een zongericht perceel van 485 m2 beschikt over mogelijks drie slaapkamers met een bewoonbaar oppervlak van 175 m2 bevindt zich nabij het centrum van Sijsele op een uiterst rustige locatie in een doodlopende straat. De woning werd op het gelijkvloers volledig gerenoveerd in 2019. 

De woning biedt U o.a. op het gelijkvloers een ruime en lichtrijke leefruimte met oog voor detail. Deze ruimte werd volledig gerenoveerd en werd voorzien van een hyper-ingerichte keuken van topkwaliteit. Er werd gekozen voor een harmonie van strakke wit-zwart tinten gecombineerd met massieve eik. Daarnaast biedt het gelijkvloers een ruime garage met bergruimte, een vernieuwde inkomhal met apart toilet. De eerste verdieping is heden ingericht met twee ruime slaapkamers (mogelijkheid tot drie), een dressing en een badkamer met douche en toilet. Via een zoldertrap wordt de zolder betreden die perfect kan dienen voor extra berging. Buiten beschikt de woning over drie autostaanplaatsen, een aangelegde tuin en een ruim terras. 

Algemeen: CV op aardgas (GLV), nieuwe condensatieketel, EPC 238 kWh/m2 jaar (UC 2311365), conforme elektriciteit, Elektrische poort, dubbele beglazing, regenwaterput, Alarm... stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Kortom, zoekt U een instapklare open bebouwing nabij het centrum van Sijsele in een oase van rust? Plan dan snel uw bezoek!

Eigenschappen

Bouwjaar
1986
Grondoppervlakte
485 m2
Bewoonbaar oppervlakte
175 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 465.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
238 kWh/m2 per jaar (20200904-0002311365-RES-1)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Niet ingevuld
Verkavelingsvergunning
Niet ingevuld
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Voorkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Niet ingevuld
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Media

Lander Bonte

0474 90 54 53
lander@albert-vastgoed.be