Burg. Capellelaan 45, 8340 Sijsele

Deze ruime en grotendeels gerenoveerde villa te Sijsele (Damme) werd ingeplant op een perceel van 485 m2 en beschikt over een comfortabel woonoppervlak van 175 m2. De bovenverdieping beschikt over drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers werden omgevormd tot één slaapkamer. Dit kan zonder veel werken terug naar drie gemaakt worden. Verder heeft de bovenverdieping nog wat opfrissing nodig. Het gelijkvloers werd in 2019 volledig gerenoveerd (incl. elektriciteit, sanitair, keuken,...) met hoogwaardige materialen. 

Via de voordeur komt U in de ruime inkomhal met een hedendaagse en moderne look. De inkomhal beschikt over een apart gastentoilet en een ingebouwde schoenenkast. Via een glazen deur betreedt U de leefruimte. Ook hier werd gekozen voor hedendaagse look zoals massieve parketvloer, inbouwspots, zwarte shutters met zwarte ramen, designradiatoren, schouw met gaskachel,... Dezelfde stijl werd doorgetrokken naar het eet- en keukengedeelte. De nieuwe keuken is volledig vervaardigd in massieve eik met natuursteen werkblad en beschikt tevens over alle nodige toestellen (kookplaat, dampkap, vaatwas, frigo, diepvries, oven,...) Naast de keuken bevindt zich de uiterst ruime garage waar ook alle aansluitingen aanwezig zijn voor wasmachine en droogkast. Ook hier zijn inbouwkasten aanwezig waardoor heel wat bergruimte gecreëerd wordt. Buiten aan de garage bevindt zich een oprit voor twee wagens. Verder beschikt U buiten over een aangelegde tuin met ruim terras en heel wat tuinberging. 

Via de witte trap betreedt U de eerste verdieping en komt U in een ruime nachthal. Hier bestaat eventueel de mogelijkheid om deze te gebruiken als bureel of polyvalente ruimte. De eerste verdieping beschikt verder over twee ruime slaapkamers (mogelijk drie), een badkamer en een masterbedroom met aanpalend een dressing. Via het eerste verdiep bereikt U de bergzolder.

Algemeen werden alle technieken in de woning vernieuwd, met oog op het later renoveren van de bovenverdieping (alle nutsvoorzieningen liggen klaar). Zo wordt een conforme keuring elektriciteit afgeleverd en werd een nieuwe hoogrendement-gasketel geïnstalleerd. Verder werd tijdens de renovatie de nodige isolatie geplaatst en werd alle vakkundig uitgevoerd.

Kortom, Wenst U een trendy ruime woning op een rustige locatie? Neem dan snel contact op!

Eigenschappen

Bouwjaar
1986
Grondoppervlakte
485 m2
Bewoonbaar oppervlakte
175 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 465.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
238 kWh/m2 per jaar (20200904-0002311365-RES-1)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Voorkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Media

Lander Bonte

0474 90 54 53
lander@albert-vastgoed.be