Slingerstraat 41, 8820 Torhout

Deze exclusieve landelijke villa is landelijk, doch centraal gelegen tussen Torhout en Lichtervelde op een perceel van 6500 m2. De villa met een bewoonbaar oppervlak van 275 m2 beschikt vandaag over vier slaapkamers, met mogelijkheid tot zes slaapkamers. Met een prachtig aangelegde tuin en landelijke vergezichten geniet U van een oase van rust.

De woning biedt U o.a. op het gelijkvloers een prachtige inkomhal met aparte bureauruimte, een ruime slaapkamer met dressing, een luxueus afgewerkte badkamer met inloopdouche en een technisch lokaal. De hyper geïnstalleerde keuken, een aparte wasruimte en ruime berging bieden U alle comfort en kookplezier. De ruime en lichtrijke leefruimte beschikt over een zit- en eethoek met een speksteenkachel. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan één met aparte badkamer. Buiten beschikt U over een verzorgde en tevens volledig aangelegde tuin met zowel een terras voor- als achteraan de woning. Naast de aangelegde tuin is er voldoende tuinbergruimte met een ruime garage en carport.

Algemeen werd de woning een 10-tal jaar volledig gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen. Tevens beschikt de woning over zonnepanelen met certificaten van 250 euro (+-6/jaar), en dit nog voor een 10 jaar. Met de nodige isolatie geniet de woning over een uiterst gunstige EPC-waarde. De riolering naar de straat werd volledig vernieuwd. De villa beschikt over zowel een steenput, boorput als regenput voor water. CV op stookolie, EPC 202 kWh/m2jaar (UC2066497)

Eigenschappen

Bouwjaar
1975
Grondoppervlakte
6.500 m2
Bewoonbaar oppervlak
275 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 980.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
202 kWh/m2 per jaar (2018061100020664971)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Documenten

Brochure

Media

Lander Bonte

0474 90 54 53
lander@albert-vastgoed.be