Gulden Vlieslaan 11, 8000 Brugge

Deze voormalige ‘dokterswoning’ op een uitstekende locatie wordt gekenmerkt door haar mooie grote ruimtes, hoge plafonds, grote tuin en lichtinval.

Via de inkomhal waar de lift zich bevindt die u leidt naar elke verdieping, komt u in de leefruimte (65m²) bestaande uit salon en living met aansluitend de keuken (35m²) met zicht op de tuin en het zuid-gericht terras. Verder is er ook een kleine bergruimte en het gastentoilet. Eén etage lager bevindt zich de kelder bestaande uit een aparte ruimte, een wijnkelder en een in te richten ruimte (studio 30m²) met bijhorende keuken/wasplaats.
Vanuit deze kelderruimte heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich een badkamer met dubbele douche en twee wastafels, een toilet, een bureel en 2 slaapkamers waarvan één voorzien van bijkomende badkamer. Op de tweede verdieping zijn er terug 2 ruime slaapkamers waarvan één voorzien van ruimte voor dressing. Er is ook nog een toilet.

Onder het dak bevindt zich een ruime zolder eventueel in te richten tot meerdere kamers. Woning is voorzien van dubbel glas, rolluiken, houten vloeren en zoveel meer… Deze fantastische woonst wordt te koop aangeboden inclusief een gesloten garagebox. Ideaal pand voor een vrij beroep of voor een co-housing project. Ontdek deze parel en contacteer ons snel.

Eigenschappen

Status
Te koop
Prijs
€ 879.000
Aantal slaapkamers
4
As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Niet ingevuld
Verkavelingsvergunning
Niet ingevuld
Beschermd vastgoed
Ja
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Niet ingevuld
Verkooprecht RUP
Niet ingevuld
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Niet ingevuld

Documenten

Brochure

Media

Bernard Lucker

0486 94 77 75
bernard@albert-vastgoed.be