Isenbaertstraat 106, 8490 Snellegem

Deze prachtige accomodatie bestaat uit:

1. Een hippisch complex met een gebouw van ca 4.000m2 groot. Het bevat 100 individuele paardenboxen, gelegen in verschillende gangen rondom de zeer ruime binnenpiste van 60m op 30m. Deze piste is voorzien van automatische besproeiing en een speciale paardvriendelijke verlichting. In het gebouw bevindt zich een ruimte van 20m x 20m die op vandaag gebruikt wordt als opslagplaats maar ook kan ingezet worden als inrijpiste. Verder zijn er verschillende wasplaatsen, een scheerplaats, zadelkamers en een solarium. Er is een grote ontvangstruimte met bar van 30m x 5m van waaruit u zicht hebt op de binnen- en buitenpiste. Boven deze ruimte bevindt zich een multifunctionele ruimte die men kan invullen naar keuze met eveneens een volledig overzicht over de piste en boxen. Een copie van deze ruimte (eveneens 30m x 5m) bevindt zich aan de overkant van de binnenpiste. Dit is een casco ruimte met zolder, die nog verder een bestemming naar keuze kan krijgen. Hier kijken gasten uit op de binnenpiste, de paardenboxen en de achterliggende weides. Ideaal als vip- of jury-ruimte. 
 
2. Een buitengedeelte bestaande uit een grote buitenpiste van 90m x 65m, 5 ha rondom gelegen weides en een 'round pen' met vergunning voor stapmolen. Je bereikt de eigendom via een mooie oprijlaan met binnenplein waardoor het laden en lossen van de dieren heel rustig en diervriendelijk kan gebeuren maar tevens zorgt voor voldoende parkeerruimte.
Vele paardenboxen hebben een luik waardoor de paarden kunnen buiten kijken op de achterliggende weides of de binnenkoer. Bovendien wordt alle hemelwater opgevangen in de 6 gigantische regenputten zodat er voldoende water beschikbaar is. Op het domein is ook een vijver aanwezig.

3. Ook de oorspronkelijke hoeve is nog bewaard gebleven en maakt deel uit van deze eigendom. De hoeve bestaat uit een te renoveren woning met 5 slaapkamers en twee authentieke schuren die ook zijn ingericht met paardenstallen. Het uitbaten van een B&B behoort ook tot de mogelijkheden binnen deze eigendom.
 
Troeven van deze accomodatie :
- complex met 100 boxen
- binnenpiste van 60mX30m voorzien van automatische besproeiing
- round pen  met vergunning voor stapmolen
- 5 ha weides
- milieuvergunning voor het houden van 150 paarden
- vergund KI centrum, paardenfokkerij
- centrale ligging in een bosrijke omgeving met mooie wandelroutes. 
 
Deze uitzonderlijke eigendom is gelegen te Snellegem, deelgemeente van Jabbeke en bevindt zich op amper 15km van onze Belgische kust. De eigendom geniet van een uitstekende bereikbaarheid via de E40 Oostende - Brussel.  

Eigenschappen

Bouwjaar
2010
Grondoppervlakte
60.000 m2
Status
Verhuurd
Aantal slaapkamers
5
EPC-waarde
759 kWh/m2 per jaar (20190418-000215284)
As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Voorkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Media

Sylvie Teirlynck

0471 75 12 43
sylvie@albert-vastgoed.be