Mellestraat 137, 8501 Heule

Droomt u ervan om uw eigen zaak op te starten? Wenst u een apart kantoor zodat u van thuis ongestoord kan werken? Dan hebben wij een pand voor u! Niet alleen door de indeling maar ook door de ligging.

Deze woning ligt op wandelafstand van het centrum van Heule en op een boogscheut van Kortrijk. De woning wordt getypeerd door zijn sociale omgeving in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer, winkels en belangrijke invalswegen zoals de R8, E403 en de A19. 

Bij het binnenkomen treffen we de multifunctionele ruimte (+/-20m²) die zich ontleent als handelsruimte, kantoor, hobbyruimte, speelruimte,....  Daarna gaan we verder naar de lichtrijke woonkamer waar het aangenaam vertoeven is en voldoende ruimte biedt voor een eetplaats en een salon. De leefkeuken, met zicht op de tuin, is vanuit de woonkamer toegankelijk, net als de badkamer, berging en het afzonderlijk een toilet. Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers terug. De zolder die we via een vaste trap betreden, kan gemakkelijk omgetoverd worden tot een master bedroom of twee extra slaapkamers. 

Verder beschikt deze woning over een leuke zuid-gerichte tuin met overdekt terras, waar  kinderen kunnen ravotten terwijl de ouders kunnen genieten binnen hun eigen bubbel. 

Kortom een zeer goed onderhouden woning met heel wat mogelijkheden en instapklaar. 

Eigenschappen

Bewoonbaar oppervlakte
172 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
380 kWh/m2 per jaar (20200616-0002282619-RES-1)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Voorkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Documenten

EPC

Media