Weststraat 47, 8800 RoeselareContacteer Ingrid via 0477 47 01 65 of ingrid@albert-vastgoed.be voor een afspraak.
Deze stevig gebouwde, ruime stadswoning telt 5 slaapkamers en een leefzolder en leent zich perfect om wonen en thuis werken te combineren. De authentieke klassieke elementen zoals de Vlaamse schouwmantel en het loodmotief aan de ramen, kunnen met modern meubilair in lichte kleuren weer tot leven gebracht worden. 
Door de energetische renovaties is deze woning met een EPC van 190 kWh/m² een goede investering. Een condensatieketel op aardgas en zonnepanelen met maar liefst 4500 Wp zorgen ervoor dat het energieverbruik betaalbaar en verantwoord blijft. De open haarden zorgen dan in de winterperiode weer voor ouderwetse gezelligheid. De ramen en het glas werden ook reeds vernieuwd. 
De tuin bestaat uit een groot terras (blauwe steen) en een kleiner gazon met tuinhuisje. De oriëntatie is zuidwest. Met wat aanplanting van bijvoorbeeld leibomen, kan je hier volledige privacy creëren. De nabijheid van het mooie Geitenpark, scholen en supermarkt zijn zeker ook een pluspunt. 
De indeling op het gelijkvloers is als volgt: ruime inkomhal met gastentoilet, zit- en eetkamer, keuken en bijkeuken, kelder, garage met elektrische poort. Op het eerste verdiep: 5 extra grote slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Op het tweede verdiep is er een ruime leefzolder die kan ingericht worden tot ontspanningsruimte.
 

Eigenschappen

Bouwjaar
1949
Grondoppervlakte
337 m2
Bewoonbaar oppervlakte
367 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
5
EPC-waarde
190 kWh/m2 per jaar (2134886)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Voorkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Media