Jozef Van Walleghemstraat 10, 8200 Sint-Andries

Deze verzorgde villa ligt in een rustige, doodlopende straat in een residentiële wijk op een topligging te Sint-Andries. De verschillende invalswegen naar Brugge, Oostende en Gent liggen op een boogscheut. Hier worden al uw wensen om comfortabel en rustig te wonen, vervuld.
 
Het totale perceel bedraagt 1.400 m² en bevat een aangelegde, goed onderhouden tuin welke volledig omzoomd is en die de nodige privacy en rust garandeert. Bovendien is de tuin ideaal georiënteerd (zuid) met verschillende mooie terrassen. Zelfs in de avondzon is het aangenaam vertoeven onder het overdekt terras van het tuinhuis. 

De ruime inkomhal met hoge plafonds geeft uit op een lichtrijke woonkamer met open haard en aansluitend een volledig, ingerichte keuken en grote bijkeuken. Via de bijkeuken kom je in de dubbele garage. Op het gelijkvloers is er ook een bureelruimte welke eveneens kan dienen als bijkomende slaapkamer. Vanuit elke ruimte heb je een directe toegang tot de tuin via grote schuiframen en kan je volop genieten van een groen zicht.

Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige, zeer grote slaapkamers. De master bedroom van 42 m² loopt over in een ingerichte dressing en geeft ook toegang tot een ruime zolder.

De woning is niet alleen zeer praktisch ingedeeld met vele grote ingemaakte kasten maar er werd bovendien veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen: een voordeur in oude eik, terracotta vloeren, een witsteen open haard, een alarminstallatie, een waterverzachter, enzovoort. Het geheel geeft deze woning een rustiek en landelijk karakter.
 

Wenst u graag een bezoek, neem dat zeker contact op met Nathalie Snauwaert bij Acasa Collection op 0473/92 99 37 of via nathalie@immoacasa.be.
 

Eigenschappen

Bouwjaar
1998
Grondoppervlakte
1.400 m2
Bewoonbaar oppervlak
333 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
222 kWh/m2 per jaar (20180706-0002074107-1)
As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Media