Sneppendreef 5, 8200 Sint-Michiels

Een mooie residentiële exclusieve woning van de hand van architect GALLE gelegen in het provinciaal domein ‘Bos van Tilleghem’ met een zeer vlotte bereikbaarheid naar E40 en E403.

De architect plaatste de woning achteraan op het perceel van 5.985m² en creëert hierdoor niet alleen de nodige privacy maar profiteert maximaal van het zonlicht en de mooie schapenweide achteraan de woning.  Tuinarchitect André VAN WASSENHOVE (*) koppelde aan het huis een fantastische tuin, één met de bosrijke omgeving en de aanwezige kunstwerken.

Deze uitstekend onderhouden eigendom bestaat uit inkom met toilet, leefruimte met bureelhoek, keuken, berging, badkamer, drie slaapkamers waarvan één met douchekamer, dubbele inpandige garage, houten losstaande garage met berging, twee tuinhuisjes, tuin met terras, alle nutsvoorzieningen aanwezig, CV op aardgas (propaan) op basis van een hoge rendementsketel, ruime lumineuze leefruimte met speksteenkachel, elektrische vloerverwarming. Uniek in zijn soort.

Bezoeken steeds op afspraak met Jan Vlieghe (0468/18.64.99).

André Van Wassenhove begon zijn carrière als tuinaanlegger in samenwerking met tuinarchitect Paul Deroose. Later ontwierp hij zelf tuinen die zich onderscheiden door de combinatie van strakke structuren van hagen en snoeivormen vergezeld van een uitgekiende en weelderige beplanting. Hij was in zekere zin een pionier in het gebruik van vaste planten in ons land en introduceerde in zijn tuinen tientallen bomen en struiken die hier nauwelijks bekend waren, maar die hij meebracht van zijn vele reizen naar gespecialiseerde kwekers in het buitenland.

Bron: Wikipedia

Eigenschappen

Bouwjaar
1962
Grondoppervlakte
5.985 m2
Bewoonbaar oppervlakte
235 m2
Status
Verkocht
EPC-waarde
523 kWh/m2 per jaar (20171010-0002000985-1)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woonparken
Voorkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Rechterlijke herstelmaatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Effectief overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Media