Waarop letten bij immo verkopen?

Advies bij verkoop

Het is zo ver, je wenst uw woning of appartement te verkopen. Albert Vastgoed geeft je alvast het nodige advies mee tot een succesvolle verkoop. 

Onderstreep de kwaliteiten

Ons advies? Zet de kwaliteiten van je woning/appartement in de verf, het kan geen kwaad om positief te zijn. Vestig de aandacht op de oppervlakte, hoogte van plafond, lichtinval, bereikbaarheid, energieprestaties, … . Som alle eigenschappen op die je destijds hebben overtuigd de woning te bouwen of aan te kopen. Tot slot, anticipeer positief op bepaalde kritiek. Een vlotte verkoop gegarandeerd.

Vermeld het potentieel 

Wijs op de mogelijkheden tot verbouwen, potentiële kopers weten graag de verschillende mogelijkheden met de woning/appartement. Dat is ons beste advies. Een voorbeeld: mogelijkheid tot plaatsen veranda, opsplitsen kamer, … . Indien een koper de mogelijkheden weet kan hij zich onmiddellijk inleven in de woning. 

Maak een fiche over uw huis

Schrijf een kleine fiche die alle nodige informatie omvat over je woning, geef deze als verkoper mee aan alle bezoekers van je woning. Vermeld bovendien ook de nodige contactinformatie. Zorg dat deze fiche ook voorzien is van de nodige foto’s.
Neem de rol aan van de kandidaat koper, tracht te achterhalen naar welke informatie de kandidaat koper op zoek is en geef deze mee.

Albert Vastgoed helpt je uiteraard graag bij de verkoop van uw woning. We maken een afspraak en wij verzorgen al het nodige. Neem contact op.